maanantai 20. tammikuuta 2014

Rantoja, shoppailua, vesipuistoa!


Tässä on muutama päivä kuitattavana, joten lauantaina suuntasimme Nai Thonille, joka olikin jo vuodessa taas vilkastunut hieman.

Yhä rannalla oli vain muutama rivi tuoleja, mutta välit oli pienentyneet ja viime kerran lähes tyhjä ranta, oli nyt ns. puolillaan. Eipä siinä mitään, yhä se oli ihanan rauhallinen verrattuna muihin rantoihin.
Sää on suosinut auringon palvojia, koko viikolla on ollut vain yksi pilvinen päivä ja muuten on aurinko helottanut. Sateesta ei ole ollut tietoakaan.

Rannan jälkeen olikin aika käydä suihkussa ja lähteä vkoloppumarkkinoille. 
Aah... Ihana tungos kutsui, hyvine tarjouksineen! ;)

Saimme kulutettua aikaa sen kolmisen tuntia kojuja kiertäen. Sen jälkeen alkokin olla jo niin heikko olo että oli pakko luovuttaa, mutta kyllä me siinäkin ajassa saatiin jo hyvin rahaa palamaan..

Yllättävää oli se, että hintapyynnöt tuntui olevan alhaisempia kuin mitä parina edellisenä vuonna. Liekö vain muisti tehnyt tehtävänsä, vai mahtoiko näin olla?


Sunnuntai vietettiin Kata Noilla ja aurinkoa otettiin siihen malliin että oli jo illalla tiedossa, ettei seuraavalle päivälle kannattanut suunnitella mikään asteista rantatoimintaa. :)
Suunnattiin illalla hohtokeilaamaan Jungceyloniin ja olihan se hauskaa, vaikka edellisestä kerrasta on kyllä vierähtänyt yli viisi vuotta, joten taidot oli sen mukaiset! ;D

Maanantai oli siis taas shoppailupäivä! Miehet lähetettiin matkoihinsa ja naisvoimin kiersimme Big C:n ja Robinsonin lastenvaateosastot, Gapin liike ja kaikki liikkeet missä vähänkin näytti olevan lastenvaatteita.
Lounastreffit oli sovittu yhteen rantaravintolaan, jonka jälkeen alkoi kojukierrokset. :)
Kierrettiin joka koju, joka oli ravintolan ja Jungceylonin välillä, plus Bangla Mall ja Ocean Plaza. 
Matkalta tarttui vähän tuliaisia ja itsellekin vähän vaatetta. :) 
Illalla ei sitten jaksettukaan enää ravata mihinkään, joten käytiin vain hotellin vieressä olevassa ravintolassa syömässä ja painuttiin unille, niin jaksaa sitten aamulla suunnata vesipuistoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti